After Changing phone automatic says my phone was not present

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I changed phones and repaired my original adapter with my new Iphone - all OK and they are communicating. However at the end of the trip it says phone was not present and therefore start and end points are unknown and the date and time of the trip is wrong. Whats going on and how do i fix it ? Thanks
Photo of Dominic Gray

Dominic Gray

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
  • confused

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Amy

Amy

  • 68,970 Points 50k badge 2x thumb
Which adapter do you have, Dominic? And you went through the full Setup process? Here's a FAQ about switching phones. If that doesn't help and you've already followed the instructions in it I'll have to ask Tech Support to take a look. 
Photo of Dominic Gray

Dominic Gray

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Hi - I've got a V1 or v2 adapter with a six digit alphanumeric security code. I was able to re pair / reconnect using the app on the new phone without a problem, and the phone shows me as driving when I am etc, but the journeys are being logged as from and to unknown locations because no phone is connected and on a wrong date and time, when obviously the phone is connected because that's how they are making it to you via Bluetooth - so yes please - help from the tech boffins !!!!
Photo of Amy

Amy

  • 68,970 Points 50k badge 2x thumb
Ok, I've asked Tech Support to take a look, Dominic. It might be a day or two as it's New Year's eve. 

This conversation is no longer open for comments or replies.