Who else turned off sounds?

  • 1
  • Praise
  • Updated 4 years ago
Did anybody else turn off the sounds (over 70MPH, hard accel, hard brake)?  I had to because I love driving fast and can't pass up passing up foreign cars with those loud $300 mufflers..  :)

I use Automatic mostly for the travel info and crash detection.  Can't worry about gas when you have a HEMI anyway.
Photo of Jack


  • 422 Points 250 badge 2x thumb
  • goofy

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Bob


  • 192 Points 100 badge 2x thumb
I did at first.
But then had issues with the app crashing or failing to start (nothing to do with turning the sound off). So I turned sounds back on so I knew it was working.
Wish I could edit the sound triggers.
Photo of Ani

Ani, Customer Care Lead

  • 9,564 Points 5k badge 2x thumb
We're working on making the alerts more user specific in the future, the one-size-fits-all solution isn't ideal for everyone. One additional thing we're planning to add is a tone that lets you know you're properly connected and if it drops. That should definitely help with reliability.
Photo of Phil


  • 322 Points 250 badge 2x thumb
Great news, Ani.
Photo of Peter Hollens

Peter Hollens

  • 60 Points
Has this been updated yet Ani?
Photo of Ani

Ani, Customer Care Lead

  • 9,554 Points 5k badge 2x thumb
Not yet but very soon. It's a big enough feature that we'll announce it once it is ready. Stay tuned!
Photo of Dan Davis

Dan Davis

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
I have turned off all audible alerts, yet I still get the 70mph+ alert. Any help?
Photo of Tom

Tom, Former Employee

  • 41,686 Points 20k badge 2x thumb
It looks like you already found the related topic on this bug, Dan. Sorry about the audio alerts, but this will be addressed in v1.2.